برای بیماران

5 نکته ای که باید در مورد زنان مبتلا به صرع بدانید

تجارب زنان مبتلا به صرع با تجربیات مردان کمی متفاوت است. درباره پنج تفاوت اصلی و نحوه مدیریت آنها بیاموزید.
از قهرمانان هاکی روی یخ المپیک مانند شاندا گان گرفته تا خوانندگانی مانند سوزان بویل ، تعداد زیادی از زنان الهام بخش مبتلا به صرع در آنجا حضور دارند.
همه افراد صرع را متفاوت تجربه می کنند ، اما تجربیات خاصی وجود دارد که مختص زنان است. در اینجا پنج نکته وجود دارد که باید در مورد حملات صرع در زنان بدانید.

1. تفاوت های زن و مرد مبتلا به صرع

مطالعات مختلف نشان داده است که صرع در زنان کمی کمتر از مردان است (6.5 مرد مبتلا به صرع در هر 1000 نفر ، در مقایسه با 6.0 زن در هر هزار نفر). این ممکن است به این دلیل باشد که مردان بیشتر دچار ضربه به سر یا تشنج مربوط به الکل می شوند.
تفاوت زیادی بین انواع تشنج در زنان و مردان وجود ندارد ، اگرچه زنان تمایل دارند مواردی مانند دژاوو را بیشتر از مردان به عنوان بخشی از اوراهای خواب خود تجربه کنند. زنان همچنین بیشتر دچار صرع حساس به نور می شوند.

2. صرع و تشنج در چرخه قاعدگی

طبق بررسی بنیاد صرع ، حدود نیمی از زنان متوجه می شوند که تشنج آنها با تغییر در دوره ماهانه آنها مرتبط است (این صرع کاتامینال نامیده می شود).
محققان کاملاً مطمئن نیستند که چرا این اتفاق می افتد ، اما معتقدند که این امر با هورمون ها (مواد شیمیایی تنظیم کننده عملکرد بدن شما) در ارتباط است. در بعضی از ماه های ماه ، مقدار بیشتری هورمون استروژن و پروژسترون در بدن خود خواهید داشت – و مطالعات نشان می دهد که سطح بالاتر استروژن می تواند دلیل تشنج باشد.

3. کنترل بارداری برای زنان مبتلا به صرع

اگر حملات خود را با داروهای ضد صرع (AED) مدیریت می کنید ، مهم است که بدانید برخی داروهای ضد صرع می توانند قرص های پیشگیری از بارداری را کم اثر کنند .
خوشبختانه ، چندین روش پیشگیری از بارداری وجود دارد که تحت تأثیر داروی صرع قرار نمی گیرند – از جمله کاندوم و موانع دیگر ، IUD ، کاشت و تزریق هورمون. با پزشک متخصص زنان و صرع خود در مورد گزینه مناسب خود صحبت کنید.

4. بارداری و باروری

اکثریت قریب به اتفاق زنان مبتلا به صرع می توانند بارداری ایمن و سالمی داشته باشند. گفته شد ، خطر ابتلا به مشکلات در زنان مبتلا به صرع کمی بیشتر از دیگران است. این حداقل تا حدی به این دلیل است که داروهای ضد صرع می تواند بر نحوه رشد جنین (کودک درون رحم) تأثیر بگذارد. بنابراین بسیار مهم است که شما با پزشک صرع و متخصص زنان و زایمان خود در مورد چگونگی برنامه ریزی بارداری صحبت کنید تا آنجا که ممکن است بارداری شما ایمن باشد.

5. تغییراتی در بدن و روش درمانی شما

تعدادی از تغییرات مهم در مغز و بدن شما در دوران بلوغ ، بارداری و یائسگی اتفاق می افتد. در این زمان ها ، ممکن است سطح هورمون ها در بدن شما بالا یا پایین برود. این تغییرات می تواند بر نحوه عملکرد داروی ضد صرع شما تأثیر بگذارد و این بدان معنی است که برنامه درمانی شما در کنار این تغییرات تکامل می یابد.
بنابراین مهم است که مرتباً با تیم درمانی خود صحبت کرده و هر تغییری را که در تشنج یا عوارض جانبی ناشی از دارو مشاهده می کنید ، یادداشت کنید.

میانگین امتیازات 5 / 5. تعداد امتیازات 4

منبع
Epsy

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا